week 33 Op driedaagse!

OP DRIEDAAGSE!

MAANDAG 3 JUNI 2019

 Vandaag starten we de dag met het vouwen van vliegers. Daarna gaan we met de vliegers vliegeren.Mikken in vakjes.Vanop het sportraam naar beneden vliegeren.Over een banken naar elkaar vliegeren.Over een muurtjeOp het einde versieren we onze vlieger.

In de klas vertelt Marte over een mooie pluisbloem. We proberen er zelf een te maken met klei. Het is best moeilijk om de bloem te laten staan.In de poppenhoek spelen we het verhaaltje van Roodkapje na. Oma ligt alvast in het bed.


 Pepijn heeft een autootje mee. We maken straatjes en spelen met de verkeersborden en verkeerslichten. In de tekenhoek wordt er uiteraard getekend en geschreven.Dinsdag 4 juni 2019

Louis heeft een schatkist mee, maar een schatkist moet toch een schat hebben, toch?

 Sue vond een botje en zoekt van welk dier het is. Ze vindt heel veel skeletten en vindt ook enkele botten uit de kast terug, maar niet haar eigen botje. Het is wel een deel en geen volledig bot ontdekt ze.

 Amelie brengt een dode vlinder mee. Ze wil vlinders schilderen. We maker er met vouwdruk.


 


Marte heeft een tekening op een steen gemaakt. We zoeken stenen en vinden ook hout om op te tekenen.

Vandaag vieren we ook de verjaardag van Aster, zij werd 6 jaar! Proficiat! We maken voor deze gelegenheid een lekkere aardbeientaart. Mmmm!

 Woensdag, donderdag en vrijdag, 5,6,7 juni, we gaan op reis!

Deze foto's zijn diegene die ik zelf nam tijdens de activiteiten. Er zal nog een link komen met nog meer foto's die paparazi Gretel gedurende de dagen genomen heeft.

Tot volgende week!Reacties

Populaire posts